POLITIKA ISPORUKE

Isporuka

Dostava je moguća u svim gradovima ( s abecednim redom ) Bosna i Hercegovina, Crne Gore, Hrvatska, Slovenija, Srbija,.

Uslovi isporuke

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu (ako je dostavite) stići će obavještenje o statusu porudžbine. Period obrade je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, isporuka je početkom naredne nedjelje. Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 5/10 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da vas kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori termin isporuke. Ukoliko vas tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Propuštanje preuzimanja pošiljke

Kupac je odgovoran za štetu koja nastane propuštanjem da preuzme robu koju mu je poslao Prodavac u skladu sa prethodno navedenim uslovima.

Pod štetom se podrazumeva oštećenje na robi, kao i troškovi koje Prodavac ima zbog propuštanja Kupca da preuzme robu, kao što je trošak koji Prodavac može imati na ime vraćanja neuručene robe i slično.

Cijena isporuke

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru i naznačena je na adresnici.

Cijena dostave je 3€/12€. Za porudžbine preko 30€ dostava je besplatna.

Napomena: Potvrdom porudžbine, klikom na taster „KUPITE ODMAH“, saglasni ste sa prethodno navedenim uslovima koji se odnose na isporuku robe.